Tarieven

De tarieven voor het gebruik van Study assist zijn gebaseerd op een licentieovereenkomst voor één of twee jaar en afhankelijk van het aantal actieve leerlingen in het systeem.

Genoemde kosten omvatten een licentie voor een onbeperkt aantal gebruikers, toegang tot de helpdesk en dagelijkse back-ups.

Wij bieden de mogelijkheid om het volledig functionerende programma één maand kosteloos en vrijblijvend uit te proberen.

Voor het gebruik van Study assist geldt een maandelijks tarief van € 59 excl. btw per licentiehouder. Voor additionele licenties bedragen de kosten € 44 per maand excl. btw.

Kosten informatie
Meerdere licenties

Indien Study assist op meerdere vestigingen gebruikt gaat worden, wordt voor elke vestiging een eigen werkomgeving aangemaakt. Voor organisaties met meer dan zeven licenties bieden wij een overeenkomst op maat, waarin onbeperkt leerlingen en vestigingen aangemaakt kunnen worden.

Aansluitkosten

Eenjarige overeenkomst: € 59,-
Tweejarige overeenkomst: kosteloos

Kortingen

Bij tweejarige overeenkomst: 10% korting op alle tarieven.
Bij meerdere licenties: 10% korting op alle tarieven.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw en behoudens typfouten. Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De gratis licentie is bedoeld als proeflicentie, geldt enkel voor nieuwe (zakelijke) gebruikers van Study assist en heeft een maximale duur van 12 maanden.

WhatsApp chat